May 27, 2024, 01:32:23 pm
Welcome, Guest. Please login or register
News:

Arturia Forums



Author Topic: How to run Arturia products on a PC with Pro Tools LE 7.0 ?  (Read 5396 times)

original

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
How to run Arturia products on a PC with Pro Tools LE 7.0 ?
« on: April 09, 2006, 03:22:37 am »
Hi everybody,

I am interested in some of Arturia's softwares such as the 2600 and the MiniMg synths.

They don't seem to be compatible with Pro Tools LE 7 on PC from what I am reading on Arturia's site (only Pro Tools LE 6 seems to be supported).

When all these products will become available for Pro Tools LE 7 on PC ?
How can I run Arturia products on a PC with Pro Tools LE 7.0 ?

endedup

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: 0
Pro-Tools 7 and 2600V software
« Reply #1 on: December 05, 2006, 12:41:37 am »
ARP 2600V software has not been a big problem with Pro Tools 7 for me.  I increased my RAM to 2 GB and that Def. helps a lot with plug in's.. Pro-tools 7 is cpu hungry, but with either a very fast cpu and or 2 MB of RAM it works well.I wouldn't go beond 2GB RAM with windows XP. Also, clearing the clip board every few minutes has helped. I'm using a P4 CPU 2.60 GHz.  There is a free update avalaible from Arturia for PT 7.

pedrosura

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 50
  • Karma: 6
Re: How to run Arturia products on a PC with Pro Tools LE 7.0 ?
« Reply #2 on: November 27, 2008, 05:16:43 pm »
If you want to use it live, I would recommend Brainspawn Forte. The program is extremely powerful and almost no latency (about 6ms). It is designed to be setup for live usage.

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines