June 18, 2024, 10:49:27 pm
Welcome, Guest. Please login or register
News:

Arturia Forums



Author Topic: Lost registration - again and again ;-(  (Read 1446 times)

Coil

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 10
  • Karma: 0
Lost registration - again and again ;-(
« on: August 20, 2015, 04:36:57 pm »
Hi,

i use the arturia v-collection 4 on my mac pro and on my MSI-GE60 (Apache Pro) laptop (with Windows Pro 8.1).
on mac everything works without a problem, but when i start the arturia software center on my Windows Laptop, i allways lost my activations for the v-collection.
so in the software center i can see all of my products (th v-collection 4 and the old arturia software with key protection).
perhaps it is CCleaner which always kills my registrations but this only happens to the arturia plugins.
i exclude the whole Arturia Folder in CCleaner.
i opened different support tickets over the time with the same content.
also i always lost 1 registration for the v-collection but i get it back from the support.

i can see online that my mac pro is registrated one time, my old Laptop which dies also one time and my actual Laptop now ist registrated 3 times.
Also the was no changes in Hardware on my Laptop.

from 10 activations there are now 5 (should be 8 because i only use it on two machines)

is there another folder or file that i can exclude in CCleaner

anyone any idea ?
« Last Edit: August 20, 2015, 04:47:29 pm by Coil »

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines