June 25, 2024, 06:05:11 pm
Welcome, Guest. Please login or register
News:

Arturia Forums



Author Topic: Changing Assigned Instrument Parameters  (Read 2310 times)

kempkeith

  • Beta-testers
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 18
  • Karma: 2
Changing Assigned Instrument Parameters
« on: November 02, 2011, 08:20:33 pm »
Am I missing something, or is there a way to change what instrument parameters are assigned to the 3 knobs for each sound??
I know there can be up to 6 for each sound, and every sound seems to have different parameters.  Some decay, pitch, etc..

What I want is the ability to pick and choose what parameters I want for every sound, and I DESPERATELY want to the ability to assign whatever available parameters there are to the knob of my choosing.

Is this available or will it be soon?

Kevin

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.545
  • Karma: 82
    • http://www.arturia.com
Re: Changing Assigned Instrument Parameters
« Reply #1 on: November 03, 2011, 09:16:26 am »
Just press Select and turn the knob, you will be able to choose what parameter is assigned.
You can also click on the label on the GUI to have a drop down menu.

Best
Kevin
Kevin
Soft Arturia

kempkeith

  • Beta-testers
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 18
  • Karma: 2
Re: Changing Assigned Instrument Parameters
« Reply #2 on: November 04, 2011, 04:55:42 am »
I don't know what I'm not understanding or not doing correctly, but I can't get either of those solutions to work.

dijidave

  • Beta-testers
  • Jr. Member
  • *
  • Posts: 50
  • Karma: 1
Re: Changing Assigned Instrument Parameters
« Reply #3 on: November 04, 2011, 06:10:36 am »
      On the GUI (Windows OS) click (R or L) on the word below the knob whose parameter you want to reassign & a drop-down list of available parameters for that instrument appears. This doesn't happen if you click on the Knob image itself.
                            Good luck,
                                      Dave

Kevin

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.545
  • Karma: 82
    • http://www.arturia.com
Re: Changing Assigned Instrument Parameters
« Reply #4 on: November 04, 2011, 09:05:28 am »
I attached the Spark HW shortcut.
Kevin
Soft Arturia

kempkeith

  • Beta-testers
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 18
  • Karma: 2
Re: Changing Assigned Instrument Parameters
« Reply #5 on: November 04, 2011, 12:01:43 pm »
Works.
Thank you.

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines