July 24, 2024, 07:09:21 pm
Welcome, Guest. Please login or register
News:

Arturia Forums



Author Topic: Minifuse 2 - no sound from line out  (Read 1887 times)

jurasick

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: 0
Minifuse 2 - no sound from line out
« on: April 08, 2023, 12:35:41 pm »
I connected balanced TRS cables from the output to my Logitech Z-5500's Control Center. However, I am not hearing any sound from the connected speakers despite selecting the right inputs on the control center. I have no problem hearing sound from the headphone jack on the Minifuse 2. What could I be doing wrong?

DrJustice

  • Super Doc
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.046
  • Karma: 480
Re: Minifuse 2 - no sound from line out
« Reply #1 on: April 15, 2023, 12:11:13 pm »
As far as I can make out there are no balanced inputs on the Z-5500, but it has a stereo aux input 3.5mm socket.

A cable like this, from the MiniFuse outputs to the e Z-5500 aux input should work:
https://www.thomann.de/se/pro_snake_tpy2015_kpp.htm

jurasick

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 7
  • Karma: 0
Re: Minifuse 2 - no sound from line out
« Reply #2 on: April 21, 2023, 01:44:33 pm »
Thank you for your reply. So it looks like I will need two split mono 1/4 inch jacks going into a stereo 3.5 mm. I went an ordered a TRS cable that is stereo... :(. I guess it won't work. Bummer.

DrJustice

  • Super Doc
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.046
  • Karma: 480
Re: Minifuse 2 - no sound from line out
« Reply #3 on: April 22, 2023, 12:40:48 pm »
...
So it looks like I will need two split mono 1/4 inch jacks going into a stereo 3.5 mm.
...
Yes, that's it.

Don't worry about the TRS cabe, it will come in handy for something else :)

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines