April 16, 2024, 02:34:34 pm
Welcome, Guest. Please login or register
News:

Arturia Forums



Author Topic: Sequencer; I'm an idiot  (Read 889 times)

frankerector

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 9
  • Karma: 1
Sequencer; I'm an idiot
« on: January 24, 2023, 01:27:26 am »
I watched a YouTube on the sequencer.
Went to the menu, New Preset.
Then I hit something and I'm stuck on the Engine view instead of the step sequencer.
I've searched but found nothing...
I'm sure it's obvious but I'm an idiot....

richardcfrost

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
Re: Sequencer; I'm an idiot
« Reply #1 on: January 24, 2023, 10:53:29 am »
You need to look at the subtle buttons (they're not buttons, just the words) in the top right...

Play    Synth    FX    Seq 

These swap you between the simple view, engine view, effects panels and the sequencer.

And no, you're not an idiot. It's a very subtle UI design.

frankerector

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 9
  • Karma: 1
Re: Sequencer; I'm an idiot
« Reply #2 on: January 25, 2023, 07:50:38 pm »
I did that.
Nothing happens.
I went to My Arturia and reset Pigments and it still doesnt work.
I know its something simple that I'm overlooking but I sure can't figure it out.
My Laptop is a 2019 MacBook Pro that has enough power to run it.
It runs everything I have flawlessly.
I just cant figure out how to open and close the Sequencer.

1)New Preset
2)Go to the buttons on the right
3)select the sequencer

Nothing

Gnostic Snob

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Re: Sequencer; I'm an idiot
« Reply #3 on: May 02, 2023, 12:14:35 pm »
Do you have a menu open?  like one of the engine drop down menus?

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines