June 18, 2024, 10:55:15 am
Welcome, Guest. Please login or register
News:

Arturia Forums



Author Topic: Plugin loads to initial state  (Read 444 times)

Baked_High_Stoned

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Plugin loads to initial state
« on: January 14, 2023, 05:56:57 pm »
hi all,
 

I had an issue and had to update the arturia plugins. But now when i load any project the plugins load into  a default state instead of the presets i chose.  this only started happening today

any idea how to fix this

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4.920
  • Karma: 261
Re: Plugin loads to initial state
« Reply #1 on: January 14, 2023, 07:37:55 pm »
Hello,

Project in what?
Which OS?
Which Plugin format?
Do you have any issues in Standalone mode?

You don't give much informations.

The plugin informations for ie a DAW project is stored by the DAW, when you save the project. So in a case like this, then somehow the informations is'nt the same, - or the plugins for some reason does'nt react to the informations,- or something on your system has changed that can cause this issue.

You can try to download and install an earlier version of a Arturia plugin from the download pages archives, and see if that make a difference. If not, then it's perhaps about something else that the plugins.

Keep in mind, that this forum is'nt the same as contacting Arturia support.

Good luck

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines