July 25, 2024, 02:11:53 am
Welcome, Guest. Please login or register
News:

Arturia Forums



Author Topic: Setting Up the Clock Speed inkorrect in use with Ableton ?  (Read 1598 times)

markus78

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 9
  • Karma: 0
Setting Up the Clock Speed inkorrect in use with Ableton ?
« on: July 21, 2015, 09:56:51 pm »
Today i've tried to store some Projects in the  BSP for my work in Ableton - so far so good - as i recognized switching between project 1 and 2 did not store my tempo changes in the BSP ! Setting it up in the Midi Center was the same fault...cant store it with my projects ! Any suggestions ?

Thx
« Last Edit: July 21, 2015, 09:58:47 pm by markus78 »

Terrym

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1.542
  • Karma: 40
    • soundcloud.com/logicaldream
Re: Setting Up the Clock Speed inkorrect in use with Ableton ?
« Reply #1 on: July 21, 2015, 10:19:07 pm »
HI , projects do save tempo  press save/project/ 1 to 16  but if you save to the mcc they do not .


regards

Terrym
TerryM
ARTURIA Tester for Minifreak,All software Polybrute,Keystep pro,Audiofuse range, Microfreak,Kl49mkII,DrumBrute,Spark,Analog lab3,KLE,kl88,matrix12,Semv,Beatstep,Minibrute 2,Pigments
ASC,Vcol6, Beatstep pro, VCOL8, Synclavier v.Minibrute2s

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines