May 29, 2024, 01:08:18 pm
Welcome, Guest. Please login or register
News:

Arturia Forums



Author Topic: Lost of MIDI parameters  (Read 2024 times)

omarste

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Lost of MIDI parameters
« on: August 28, 2011, 05:16:51 pm »
Hi to all,
i new with Hybrid Instrument and after the first use of Laboratory Keyboard i've found all the parameters changed: Envelope Faders work reverse, Level, Controls work only between the values 61-67,
I've tried with the midi control editor to set the standard values at every control but when i open the analog software the result don't change-
There is some download of the original control assignation?
Thank'you

Manuel

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 331
  • Karma: 1
  • GTHC-Entertainment
    • MySpace
Re: Lost of MIDI parameters
« Reply #1 on: March 21, 2012, 02:02:32 pm »
Here are some helpful Solutions!

Don't forget to applaud for me if these tips were helpful for you!   ;)

Guitardungeon

  • Apprentice
  • Apprentice
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Re: Lost of MIDI parameters
« Reply #2 on: May 07, 2012, 12:47:21 am »
Got the same problem, parameters in the level and controls go 61-67, so I followed the instructions from the solutions page and it didn't work, when I hit default values then send to keyboard , the message on the keyboard display is
DrumPad4 (note)
Mode: Midi Note
Like the default setting is Drumpad4.
Somewhere there is a setting off. What is it.??

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines