July 13, 2024, 04:18:35 pm
Welcome, Guest. Please login or register
News:

Arturia Forums



Author Topic: ANALOG LAB NOT SHOWING AUGMENTED BRASS  (Read 1187 times)

ROBERT M LISANTI

  • Guest
ANALOG LAB NOT SHOWING AUGMENTED BRASS
« on: May 04, 2023, 08:47:42 pm »
DID THE UPDATE BUT I DONT SEE AUGMENTED BRASS SHOWING UP? IS THERE A BUG WITH IT

pentermezzo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: 0
Re: ANALOG LAB NOT SHOWING AUGMENTED BRASS
« Reply #1 on: May 05, 2023, 02:09:08 pm »
Same problem here, also a friend of mine here in Canada. I've been in touch with tech support, and deleting the db.db3 file and restarting is supposed to solve the problem: it didn't work for me, and a "what next" email has been sent.

Try and see if it works for you. It's located at

WIN - C:\ProgramData\Arturia\Presets
MAC - /Library/Arturia/Presets

ROBERT M LISANTI

  • Guest
Re: ANALOG LAB NOT SHOWING AUGMENTED BRASS
« Reply #2 on: May 09, 2023, 04:26:42 pm »
I dont see the db3 file and dont see Augmented Brass at all even though I had DL the update

Matthieu_Arturia

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 170
  • Karma: 10810
Re: ANALOG LAB NOT SHOWING AUGMENTED BRASS
« Reply #3 on: May 12, 2023, 11:44:33 am »
Hello ROBERT M LISANTI

I'm sorry to hear that.
I have 2 questions :
- did you actually have a license for AUG BRASS?
- If, yes, did you install AUG BRASS prior to launching ALV?

If that is the case, i recommend:
- Opening AUG BRASS to see if it's well installed and running
- Then open ALV and check if it's there
If it's not in ALV:
- Delete the file named "db.db3" located here
win: "C:\ProgramData\Arturia\Presets\db.db3"
mac: "HD/Library/Arturia/Presets/db.db3"

Then relaunch any Arturia App, in your case, Analog Lab, it will rebuild this file and all should be here.
Hope that helps.
P.S.: no need to write in all caps with a big font, it's not pleasing to read for anyone.
QA Technician

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines