May 25, 2024, 01:24:28 pm
Welcome, Guest. Please login or register
News:

Arturia Forums



Author Topic: Adding Sustain Pedal  (Read 1561 times)

RickRepsher

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
Adding Sustain Pedal
« on: February 04, 2023, 07:21:06 pm »
I'm looking to attach a Sustain Pedal (MIDI CC 64.)  I see where to add control to many other parameters, but I don't see that one listed.

Thanks!
Rick

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4.920
  • Karma: 261
Re: Adding Sustain Pedal
« Reply #1 on: February 04, 2023, 08:11:11 pm »
Hello,

You don't have to add anything to it. It hold notes and should work out of the box. Have you tried just to use your sustain pedal or a parameter using midi CC#64?

RickRepsher

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
Re: Adding Sustain Pedal
« Reply #2 on: February 05, 2023, 11:19:32 pm »
I'll have to dig a little.  That's what I thought it should do.  It's possible I have something blocked in my DAW.

Thanks!
Rick

RickRepsher

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: 0
Re: Adding Sustain Pedal
« Reply #3 on: February 09, 2023, 02:25:23 am »
Yep... I had copied a routing from another patch that had CC64 blocked.

My bad.  I should have guessed user error first....

Thank you!

Rick

LBH

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 4.920
  • Karma: 261
Re: Adding Sustain Pedal
« Reply #4 on: February 09, 2023, 10:53:20 pm »
Your welcome.
Good it's solved.

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines