May 19, 2024, 10:02:34 pm
Welcome, Guest. Please login or register
News:

Arturia Forums



Author Topic: Plugin Settings in Logic  (Read 1140 times)

Stefan Z

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Plugin Settings in Logic
« on: September 07, 2022, 10:09:02 am »
Hi there,
is it possible to browse through the presets of an instrument in Logic using the KeyLab MK II?
In Chapter 5.5 (Program change messages) of the manual it says:

"While in User mode, Category, Preset, Center Knob, and Left/Right Arrows can be used to send program change messages to hardware or software instruments."

Can I use this functionality to change presets or do I get something completely wrong here???

Thanks
Stefan

Slimkey

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 20
  • Karma: -1
Re: Plugin Settings in Logic
« Reply #1 on: January 30, 2023, 10:37:19 pm »
Id like to know as well. Its a simple question for the moderator please ? Thank you !

dvhmusic

  • Apprentice
  • *
  • Posts: 9
  • Karma: 0
Re: Plugin Settings in Logic
« Reply #2 on: April 11, 2023, 06:24:15 pm »
This forum post elsewhere may be what you are looking for? ..

https://forum.arturia.com/index.php?topic=109286.0

 

Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines