June 01, 2023, 06:29:09 am
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News:

Arturia Forums




Post reply

Warning: this topic has not been posted in for at least 120 days.
Unless you're sure you want to reply, please consider starting a new topic.
Name:
Email:
Subject:
Message icon:

Verification:
Type the letters shown in the picture
Listen to the letters / Request another image

Type the letters shown in the picture:
Write arturia backwards, without uppercase:

shortcuts: hit alt+s to submit/post or alt+p to preview


Topic Summary

Posted by: LBH
« on: December 05, 2019, 01:06:37 pm »

Great.
Posted by: nico herz
« on: December 05, 2019, 12:11:18 am »

Please keep in mind, that if you wan't to make sure to get in contact with Arturia, then you have to contact Arturia support through your account. I'm a user.

Be sure the "Keys Aftertouch Min" is set to zero.
I don't know, if there is a calibration option for you controller.
hi, thanks for pointing out the aftertouch to minimum - for some reason after the firmware update it went to min value 2. works now. i am happy again.  :)
Posted by: LBH
« on: December 03, 2019, 11:59:54 am »

Please keep in mind, that if you wan't to make sure to get in contact with Arturia, then you have to contact Arturia support through your account. I'm a user.

Be sure the "Keys Aftertouch Min" is set to zero.
I don't know, if there is a calibration option for you controller.
Posted by: nico herz
« on: December 03, 2019, 05:18:26 am »

hi arturia staff,

i noticed, that on my keylab 61 mkII the aftertouch does not revert value 0, when keys are released.
could you please advice on what i can do for it to work correctly? this is extremely annoying...  :-\

thanks in advance...
Carbonate design by Bloc
SMF 2.0.17 | SMF © 2019, Simple Machines